Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 13. lokakuuta 2008

Kolmaskymmeneskuudes päivä

Hyvä sunnuntai. Koska menin aamukymmeneltä nukkumaan, heräsin sopivasti iltaneljältä. Tilattiin Jonin ja Arlan kanssa pitsat, katsottiin Erroll Flynin Robin Hood ja mässättiin. Ja illalla flunssa paheni taas, joten loppupäivä menikin koomassa pärskiessä.

Eli en tehnyt mitään järkevää. Jaa, itseasiassa, kyllästyin hämähäkkeihin oven suussa ja kaivoin siivouskomerosta Raid-purkin. Seurasi viisi minuuttia veristä kemiallista sodankäyntiä. Hämähäkeillä oli ilmeisesti pesä tai kaksi ulko-oven vieressä olevassa lampussa, sillä kun suihkutin lampun ympäristön, varjoista putoili puolisen tusinaa oktojalkaa. En tiennytkään että eri hämähäkkilajit voivat asustaa yhdessä. Muutama oli Colt-sytkärin kokoinen, useimmat peukalonkynnen kokoisia tai pienempiä. Kaikki saivat reippaan Raid-annoksen ja varmemmaksi vakuudeksi ruiskutin ulko-oven ympäristössä olevat verkot kaikki kiiltävän valkoisiksi. Jospa nyt saisi olla pari päivää rauhassa mokomilta. Että terveisiä vaan Greenpeacelle.

Ja kun tulin takaisin huoneeseen, huomasin seinällä kiipeilevän koppakuoriaisen. Oli nimittäin jäänyt ikkuna auki, sieltä oli kaveri tullut sisään pitsan hajun houkuttelemana. Onneksi olin jo vienyt Raidin takaisin varastoon - muuten olisi tullut epämiellyttävä yö. Tyydyin vanhaan kunnon rutistukseen.

Eli jos lopetan jossain vaiheessa bloggaamisen, voitte syyttää hämähäkkejä. Pirulaiset ovat kostaneet.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aargh! Jos ne oikeasti oli Coltin kokoisia, tai edes puoletkaan siitä, niin... En tiedä mitä mutta hyi hitto kun alkoi ällöttää! Ehkä kannattaisi alkaa nukkua korvatulpat korvissa, jottei niiden pakoon ehtineet sukulaiset pääse tekemään pesää sun korvakäytävään. Tai ne pienemmätkään.

Tarkemmin ajatellen ehkä mä alankin nukkua korvatulpat korvissa ihan vaan varmuuden vuoksi...

-Ritvis