Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 9. lokakuuta 2008

Kolmaskymmeneskolmas päivä

Torstai.

Politiikkaa - esitelmöin vähän EU-komissiosta mutta aika loppui kesken, tietysti. Itseasiassa, proffa oli varannut niin vähän aikaa (ja sitten itse vielä höpisi alkuun monisanaisesti) että koko seminaari meinasi jäädä ihan tyngäksi. No, itse luennolla käsiteltiin englannin valtion eri laitoksia ja niiden suhdetta toisiinsa sekä EU:ta sen laitoksia. Ja ensi viikolle pitääkin kirjoittaa esitelmä EY-tuomioistuimesta. Jotenkin noi EU-virastot aina putoavat meikäläisen syliin. No, eipä haittaa, eikä tarvitse niin syvällisesti sukeltaa brittien sisäpolitiikkaan.

Ahkerana poikana istuin luennon jälkeen kirjastossa tekemässä hissan tehtävää - jokaisen pitää luoda vähintään 12-kohdan esimerkki lähdeluettelo kuvitteellista esseetä varten. Aiheena:
"Discuss the role of the Devil in witch prosecution in Europe during early modern time". Jippii.
No, sain puolet tehtyä yli kuusi kohtaa.

Iski nälkä joten painelin ruokalaan ja löysin salaattipöydän! Olin kuullut huhuja mutta nyt se vihdoin löytyi, nurkasta piilosta tottakai. Punta ja 30 penceä maksoi salaattikulho joka tosin oli surkean pieni. No, lastasin sen täyteen kurkkua, tomaattia ja salaatinlehtiä. Ei oikein nälkä lähtenyt. Pitää varmaan huomenna ostaa kaksi kulhoa kerralla.

Kotimatkalla törmäsin Arlaan ja iso-Lauraan sekä Hannaan ja Tuukkaan. Siinä sitä turistiin kunnes pikku-Laura tuli paikalle verkkareissa, aikoen lähteä kävelylle. Innostuin lähtemään mukaan, joten tuntia myöhemmin seistiin tuntemattomaksi jääneen pikkukappelin luona Worcesterin rajalla. Arla otti pari kuvaa ja käännyttiin takaisin. Kämpillä Joni oli juuri palannut luennolta joten grillattiin raviolia ja herkuteltiin. Ah, niin ja venyttelin haukkaa, tottakai (sisäpiirivitsi Pekalle jos se vaikka lukee tätä).

Nyt onkin niin hyvä omatunto että voin loppuillan käyttää nörtteilyyn. Ai niin, flunssa iski taas. Kuukauden sisällä jo toinen kerta. Ei kiva. Luennolla on ikävä niistää kun proffa puhuu niin hiljaa...

Ja päivän kevennys:

Ei kommentteja: