Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 6. lokakuuta 2008

Kolmaskymmenes päivä

Maanantai. Ja sen kunniaksi että tuli kolkyt täyteen, ostin vanhan kunnon Jagged Alliance 2:sen nettikaupasta ja hakkasin melkein koko päivän sitä.

Peli on edelleen aivan yhtä hyvä kuin mitä muistin, itseasiassa parempi, sillä fanit ovat työstäneet siihen ison 'kasvojenkohotuksen'.

No, meinasi mennä koko päivä dataamiseen mutta Kari ja Joni tulivat puoli yhdeltätoista ovelle ja varmistivat että tahdonko aivan varmasti nörtteillä omassa huoneessa vaiko ehkä sittenkin lähteä Trampsiin muiden suomalaisten kera?

"Öh, tota... joo okei mä lähden"

Tramps oli yhtä täynnä kuin ennenkin ja aivan yhtä sekava sokkelo kuin ennenkin. Joten hauskaa oli taas. Olin istunut sohvalla parikymmentä minuuttia seuraten toimintaa kun tajusin karmean totuuden:

Olen turtunut avoimiin kaula-aukkoihin ja lyhyisiin hameisiin!

Aivan kuten kävi Kos-saarella silloin lukioaikoina - ei alastomat rinnat enää hetkauta jos joka päivä rannalla on monta sataa paria. No, toisen vuoden pojat lohduttivat että kyllä pari viikkoa Suomessa palauttaa miehen ennalleen. Hyvä tietää.

Brittipojat ovat muuten kännissä (ehkä myös selvinpäin?) huomattavasti avoimempia fyysisen kontaktin suhteen kuin suomalaiset. Useasti olen nähnyt poikien halaavan, antavan toisilleen poskipusuja, joskus ihan kunnon suukkojakin. Toisaalta, vaikka ryysis ja tungos on hirmuinen, tappeluita ei juurikaan synny. En ole vielä nähnyt yhtään, Joni kertoi yhden nähneensä. Jos Suomessa vessajono olisi yhtä paha kuin Trampsissä, aula olisi täynnä hampaita ja verta. Täällä se on vain "sorry mate" ja nyökkäys.

Vaatteista puheen ollen, brittitytöillä ei korkojen suhteen tunnu olevan 'kultaista keskitietä', sillä joko jalassa on lenkkarit tai läpsyttimet tai vastaavat TAI sitten korkkarit, vähintään 4-5 sentin koroilla jotka enimmäkseen ovat piikkikorot. Ja kunnon korkoja, 10-15 senttiä, näkee myös. Suomessa mahdollisuus nähdä moiset on lähinnä strippiklubilla ja Kenkä-Marskin näyteikkunassa. Trampsissa oli varmaan neljäsosa tytöistä varustautunut yli kympin koroilla. Humala, korkeat korot ja kapeat, jyrkät portaat ovat muuten ratkiriemukas yhdistelmä. Pääseepähän leikkimään pelastavaa ritaria!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Useasti olen nähnyt poikien halaavan, antavan toisilleen poskipusuja, joskus ihan kunnon suukkojakin."

Ja taas maailma avartuu: Hei, pojatki voi olla tollai!

T. Kyynikko-Ritvis

Ps. Katselin tässä taannoin vinosti vierestä hymyillen kun eräs korkokengillä kipittelijä juuttui Henkkamaukan ovimattoon. Haha. No, täytyy myöntää että kyseinen tytsy hoiteli asian vallan stoalaisittain, rauhallisesti ja punastelematta. En silti tajua miksi täytyy tuollaisia kapistuksia käyttää. Eihän niillä voi edes ulkoiluttaa koiraa!

Kristo Karvinen kirjoitti...

Yökerhossa on melkeinpä huvittavaa kuinka suurin osa tytöistä on ylikorostetun naisellisia - siis vaatteet, hiukset, meikit ja kengät sun muut. Sitten toinen ääripää (feministit? lesbot? muuten vain?) pukeutuu maskuliinisesti - lenkkarit, lumberjack-paita, löysät farkut yms. Näitä tosin on häviävän pieni osa.

Eikä valtaosa naisista pukeudu kuvailemallani tavalla kouluun tai työpaikalle - yökerhossa korostuu tuo bilepukeutuminen.

Jorma kirjoitti...

Käytiin aikanaan Stokessa klubivierailulla. Yhteisissä tilaisuuksissa isännät olivat jatkuvasti toistensa genitaaleissa, onneksi ei vieraittensa.
Muusta tekstistä tuli mieleeni tieteen dilemma. Tiedetään yhä enemmän pienemmistä ja pienemmistä asioista. Kuukaudessa Sinusta on kehkiytynyt tiedemiehen alku. Arvoista puhuvat tarkoittanevat vähän samaa varmaankin omahyväisistä syistä.