Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Kahdeskymmenesviides päivä

Keskiviikko.

Heräilin ajoissa, kerkesin syödä rauhassa aamupalankin ennen luentoa. Joka oli täysin turha. Hmm, tänään oli Reformation in England - eilen oli Importance of Social Order and Hierarchy. Enivei, proffan suoritus oli samantasoinen. Varmaan siksi että oli sama proffa. Darren Oldridge. No, kaveria pitää kestää koko syksy. Rankkaa on akateemikon elämä.

Istuin vaihteeksi takarivissä - ei hyvä idea. Ei meinannut saada luennosta selvää kun hölmöt Hollyoaks-britit juorusivat edellisyön tapahtumia. Tuli lukio mieleen! Tästähän meitä kyllä varoitettiin jo etukäteen. Pitää jatkossa parkkeerata perseensä takaisin eturiviin.

Iltapäivällä seurustelin sivistyneesti Skatien ja Jennyn ja tyttöjen kaverin Amandan kanssa. Mukava tutustua tyttöihin vähän tarkemmin. Jennystä tulee leffastara tai erityisopettaja. Samalla selvisi nerokas tapa lämmittää keittiötä - hellan kaikki levyt täysille. Yllättävän nopeasti keittiön ilma lämpenee. Eikä mene sähköäkään hukkaan juuri lainkaan...

Civ4-peli jatkuu, samalla olen päässyt taas makutuomariksi. Skatien alusvaatesettikin on nyt sitten ikuistettu digikameraan. Alkuasukkaat ovat tehneet jo monta tuntia lähtöä klubeille. Hieman tekisi mieli lähteä mukaan, mutta ei, pysytään kovana ja kotona.

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Höh. Kirjoitin äsken pitkät pätkät, jotka sit hävis. No, kerroin vihdoin kahlanneeni läpi sun päivät ja yöt - kehotin ostamaan ravintoympyrän vihreiltä reunoilta kamaa sinne pitsapastan oheen - ja välttämään yli-ihmistelyä proffienkaan edessä.
Lycka till!