Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

perjantai 3. lokakuuta 2008

Kahdeskymmenesseitsemäs päivä

Perjantai.

YAY! Stop the Press! In Breaking News:

PATTERI TULI PÄÄLLE!!!!!!!!!!!!!!!

On siis toivoa että huoneeni ei ole jääkaappi enää loppuvuodesta. Oikein mukava yllätys. Tai siis, lämmityksen piti tulla päälle ensimmäinen päivä mutta vastahan tänään on kolmas.

Aamulla (tai siis 10:15) oli japania. Kinue-sensei on hauska, rouva on koko ajan mielettömän innostunut aiheesta. Ja innostushan tunnetusti tarttuu. Japani on tähän mennessä paras moduulini. No, toivo elää että hissa ja politiikkakin lähtisivät vielä lentoon.

Käytiin Arlan ja Jonnan kanssa CostCuttersissa hakemassa elin(tärkeitä)tarvikkeita ja keskusteltiin samalla henkevästi Tähtien Sodista ja erityisesti George Lucasin olemattomista ohjaajan lahjoista. Eli haukuttiin episodit I-III ja tää uus lantaläjä, eli Clone Wars-animaatio.

Illalla on taas Divessä karaoke, jonka kyllä aion tarkistaa. Toivottavasti ovat siirtäneet sen takaisin baarin nurkasta päälavalle.

4 kommenttia:

antti kirjoitti...

Clone Wars on kyllä vahvasti ehdolla huonoimmaksi elokuvaksi vuonna 2008. Tässä on tosin vielä hyvää aikaa käydä katsomassa huonoja elokuvia. Onko sulla kristo mielessä yhtään elokuvaa, joka on tosi hyvä ;)

Jorma kirjoitti...

Vähän antiikkia nuoremmissa yliopistokaupungeissa oli elokuvakerhoja niille, jotka halusivat opintojen ohessa sivistyä silläkin taiteen alalla.

Kristo Karvinen kirjoitti...

Täällä ei valitetttavasti ole leffa-klubia. Ja en tahtoisi pääainetta vaihtaa English Languange and Film Studiessiin.

Mutta tytöt ovat käyneet leffassa ja kuulemma se DeNiro&Pacino-pätkä on erinomainen.

antti kirjoitti...

Kuuleman mukaan De Niron ja Pacinon tuorein ei välttämättä ole kuitenkaan se vuoden elokuva vuosimallia 2008 mutta tuskin se kuitenkaan Clone Warsille häviää