Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Kahdeskymmenesneljäs päivä

Tiistai ja hissan luento. Heräsin sopivasti Tuukan puhelinsoittoon 14:14. Luento alkoi 14:15. Olin luentosalissa 14:21. Ehdin sopivasti nimenhuutoon.

"Reformation in England" oli luennon nimi. Proffa vain surffaili aihetta pintapuolisesti, aina väliin heittäen jonkun kirjan nimen josta voi lukea enemmän "jos kiinnostaa". Ööh?

No, periaatteessa tiesin aiheesta jo jotain. Kuulin sentään vähän lisää. Pakko mennä kirjastoon hakemaan kirja taikka kaksi aiheesta.

Luennon jälkeen hengailinkin huoneessa megaväsyneenä. Ja päätin että pitää alkaa rauhoittumaan. Muuten olen rahaton, maksaton ja aivoton jouluun mennessä. Joten seuraavat bileet aikaisintaan perjantaina!

Illalla kokeiltiin Hamachi+Civ4 yhdistelmää Jonin ja Karin kanssa. Toimii kuin junan vessa. Siinähän se loppuilta menikin mukavasti.

1 kommentti:

Jorma kirjoitti...

Materialistisen maailman arvojärjestys. Rahaa voi tehdä lisää, jos on vielä aivot jäljellä. Toisinpäin tarkoittaisi, ettei aivoton välittäisi hittojakaan rahattommudesta ja maksavaivoista.Kertooko poliittinen historia esimerkkejä maailman johtajista. Mainitse 5 ensiksi mieleenjuolahtavaa.