Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 2. lokakuuta 2008

Kahdeskymmeneskuudes päivä

Torstai.

Jälleen rauhallinen päivä. Heräsin taas ajoissa (tästä alkaa tulla tapa) ja menin politiikan seminaariin. Keskusteltiin erilaisista demokratian kriteereistä ja sain esseeni aiheen: Terrorism, security and counter-terrorism. Eli kirjoitan 2000 sanan esseen missä vertailen The Sunin ja Helsingin Sanomien uutisointia kyseisestä aiheesta. Samalla sivuten itse aihetta myös.

Seminaari jatkui sujuvasti luennolla brittien hallitusjärjestelmästä ja vähän jopa EU:sta. Meistä tehtiin Jonnan kanssa työpari ja ensi viikolle pitää valmistella esitelmä EUn komissiosta, sen vallasta jne.

Koulun jälkeen lähdin lenkille ja tein vähän vatsoja, prkl kun olen huonossa kunnossa.

Kokkailtiin Jonin kanssa makaronia tomaattikastikkeella ja kanan rintafileitä. Tiiu pääsi osingoille, tehtiin taas liikaa. Ruokailun lopussa tytöt saivat lopulta raivarit tiskivuoresta mutta Jonin kanssa todistettiin ettei siinä ole yhtään suomipoikien astiaa joten syy valui nätisti brittipoikien niskoille. Ja ihan oikeutetustikin. No, reiluina poikina tarjouduttiin auttamaan ja tiskattiin pahin kasa pois.

Mount&Bladesta
on julkaistu 1.03 versio. Innostuin pelistä pitkästä aikaa ihan kunnolla. Mikäs sen mukavampaa kuin keskiaikainen hurmemättö. Veri lentää ja rapa roiskuu. Ah ja vertailtiin Skatien kanssa seksielämiämme. Oikein opettavaista.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Se salaatti...

Kristo Karvinen kirjoitti...

No kyllä mä olen syönyt! Kuusi banaania, kuusi mandariinia ja kaksi paprikaa tässä kuukauden aikana. Noin niinkuin erikseen.

Lisäksi söin caesar-salaatin Lloyd'sissa tossa yhtenä päivänä.