Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

lauantai 4. lokakuuta 2008

Kahdeskymmeneskahdeksas päivä

Launtai!

Bilepäivä toisin sanoen. Heräsin ajoissa, tuossa kolmen aikaan kun oveen hakattiin. Anna ja kumppanit tahtoivat allekirjoittaa Lauran synttärikortin - melkein kaikki olivat jo eilen kirjoittaneet nimensä. Olin siis toivoton romantikko ja olin jo eilen ostanut kortin. One vodka, two vodka, three vodka, floor! No, vähän vaatetta päälle, tsekkasin netin ja laitoin 300-leffan pyörimään. Aivan mahtava pätkä vieläkin. "THIS - IS - SPARTA!!!" Upea leffa.

No, laitoin itseni edustuskelpoiseksi ja painelin naapuriin, jossa Laura yllättyi iloisesti kakusta ja kortista ja kaikesta. Laulettiin paljon onnea vaan, Laura siis täytti 28-vuotta ja samalla siirtyi virallisesti vanhimmaksi suomalaiseksi täällä. Typsy on myös aloittamassa blogia, kunhan saan osoitteen urkittua selville niin linkitän siihen.

Kakunsyönnin jälkeen siirryttiin porukalla Lloyd'siin. Hauskaa oli, söin ensimmäistä kertaa Fish&Chipsiä. Ei se nyt pahaa ollut mutta ei kyllä hyvääkään. Sanotaanko että mieluummin sitä syö kuin ottaa turpiinsa. Mutta makunsa jokaisella.

Siirryttiin puolenyön aikoihin Keystonesiin, joka on toinen "aloittelu"baari. Sieltä lähdettiin Mars-klubille jossa oli rokki-ilta. Tiiu ylipuhui allekirjoittaneen etsimään parempaa tanssipaikkaa. Bushwackers ja Reflex olivat molemmat täynnä, joten päädyimme Velvet-klubille. Paikka oli ihan jees, ei mikään ihmeellinen mutta ei huonokaan.

Ja kotimatka tietysti Mäkin kautta taksiin jne. Kampuksella huomasin että Noran ovi oli auki - sinnehän piti heti ängetä. Paikalla oli joku sakemanni, Nora, Arla, Joni ja Elina. Autoin hätistämään perhosen ulos ja keskusteltiin USA:n pressanvaaleista ja erityisesti Sarah Palinista. Huh, miten kahjo eukko. Anyway, nyt kirjoittelen blogia ja kohta olisi syytä mennä nukkumaan.

En päässyt tapaamaan rouva Ojalaa tänään - Tiia piti äitinsä kaukana meistä hulttioista, ymmärrettävästi!

Ja viikon kevennys, kiitos Sinfestin:Ah, ja tietysti hupaisin YouTube-video vähään aikaan:

Priest Off!

Ei kommentteja: