Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 22. syyskuuta 2008

Viidestoista päivä

Sondag. Suntag. Sunday. Sunnuntai.

Toisin kuin melkein kaikilla muilla, minulla ei ollut krapulaa. Mukavaa vaihtelua.

Koululla oli tutustumispäivä, joten jokapaikka oli täynnä lukiolaisia vanhempineen. No, SU-kaupasta kolmioleipä aamupalaksi, letti ojoon ja respaan josta lähdettiin keilaamaan.
Eli International Center oli järjestänyt halukkaille kansainvälisille keilauskisan.

Päädyttiin Jonin kanssa samalle radalle yhdessä romanialaisen ja kolmen kiinalaisen kanssa. Ja ylläri ylläri, Sandy Hwong (tai jotain) voitti. Sellainen 150-senttinen ja nelkyt kiloinen keiju. Rakastuin heti.

Keilattiin parin tunnin ajan ja päätettiin suomiporukalla että tullaan uudestaankin. Paluumatkalla Emmi soitti ja kutsui leffailtaan. Joten Tatu, Joni, minä, Emmi, Nora ja Mari syötiin pitsaa ja tapitettiin Seven. Emmi ja Mari eivät olleet nähneet pätkää ennen joten loppuratkaisu oli sopivan karmaiseva.

Leffan jälkeen kello oli vasta puoli yhdeksän, joten siirryttiin Karin kämpille katsomaan Sweeney Toddia mutta tunnin yrittämisen jälkeen - kun leffa ei vieläkään pyörinyt - luovutin ja siirryin omaan mökkiin.

Ja päätin vähän pelata Civilization 4:sta pitkästä aikaa. Ja 05:08 aamuyöstä havahduin todellisuuteen, "vois ehkä nukkuakin".

Ei kommentteja: