Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 11. syyskuuta 2008

Viides päivä

Jooh, nyt nukuin sitten ensimmäisen kerran pommiin. Univelkaa olikin jo kertynyt.

Havahduin kymmenen aikoihin ja raahauduin suihkuun. Olin juuri saanut hiukset pestyä kun suihkuvesi muuttui tulikuumaksi. Vaikka kuinka yritin ja odottelin, sitä ei saanut kylmemmälle. No, ei auttanut muu kuin hoitoaine päässä ja saippuat kainaloissa kirmata toiseen kylppäriin ja hypätä ammeeseen. Sieltä onneksi sai normilämpöistä vettä.

Heitin shortsit jalkaan ja kun Jonikin oli hereillä, käveltiin Student Unioniin, koska aikatauluun oli merkitty 09-11 ajaksi Student Union Induction. No, eihän siellä enää ketään ollut puoli yhdentoista aikaan.

Kierreltiin vähän aikaa ja International Centerin luota bongattiin Heidi ja Hanna jotka kertoivat ettei oltu menetetty mitään tärkeää aamulla. Kävin varaamassa ajan opintoneuvojalle, koska haluan muuttaa moduuleitani. Suunnittelin että pudotan sosiologian ja otan japanin alkeet tilalle. Sain varattua ajan jo tiistaille, 16.päivä. Kiirettä pitää näköjään.

Asuntolassa on kauhea hässäkkä kun koulu valmistautuu brittien tulvaan. Palohälyttimiä ja roskiksia vaihdellaan, kokolattiamattoja puhdistetaan, huonekaluja uusitaan yms jne etc.

Testasin eineslasagnen ja eipä ollut kummoinen, tosin hintakin oli muistaakseni alle kaksi puntaa. Onneksi lähikaupasta saa banaaneja halvalla. Tällä tahdilla muutun apinaksi ennen joululomaa.

Kävin hakemassa postin ja Lloyd's pankki oli lähettänyt kaksikin kuorta. Nyt mulla sitten on englantilainen pankkitili ja -kortti. Prlk, melkein kaikki ovat saaneet tulokset eilisestä englannin tasokokeesta mutta meikäläisen hotmail se ammottaa tyhjyyttään. No, ei aina voi voittaa.

Iltapäivällä on edessä EU Grant and Student Loans -info meille EU-kansalaisille. Täytetään yhdessä opintolainahakemukset englannin valtiolle. Illalle ei ole suunniteltu ihmeempää, mutta varmasti jotain keksitään.

Päivitys klo 19:30.

Lainahakemus aikalailla täytetty. Olipas oikein byrokratian huipentuma. Flat 24:ssa on jälleen bileet eli pitää siirtää läppäri musakoneeksi tupakeittiöön. Osa tytöistä tykkäsi viime yön klubeista niin paljon että mennään niihin tänään uudestaan. Ja allekirjoittanuthan on aina valmis!

2 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Minun varma vakaumuksellinen käsitykseni lienee, että kansainvälinen politiikka ja haikurunous kuuluvat erottomasti yhteen. Sensijaan ei mikään yhdistäne sosiologiaa ja yhteiskunnallista kiinnostusta. Huh huh. Pelkään, että geishat aiheuttavat harakirin eivätkä syvenevän tiedon tuomaa tyydytystä.

Kristo Karvinen kirjoitti...

Haha, joo. Se sosiologia olis kylla tukenut politiikkaa - siksi sen alunperin valitsinkin, mutta mulla on ihan tarpeeksi kirjallisuus-raskaita moduuleita tälle vuodelle. Laskeskelin pikaisesti että tämän lukuvuoden aikana tulen kirjoittamaan noin 15,000 sanaa esseitä.

Otan sen tokana vuonna jos lukutahti kevenee. Nyt toi japani on keväällä hyvä vaihtelumoduli.