Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 11. syyskuuta 2008

Viides ilta

Eli bilepäämajassa oli taas bileet. Mathias (ruotsista) ja Harry (saksasta) liittyivät joukkoon iloiseen. Luukutin Stam1naa ja Mokomaa kaikkien iloksi ja sitten jatkoin Loirin Iloisella Kulkurilla ja Lapinlahden Lintujen "Se Ei Käy" biisillä. Hiukan haastavaa kääntää biisit englanniksi mutta eiköhän vieraatkin tajunneet kappaleiden syvimmän olemuksen.

No, kympin aikaan hypättiin takseihin (jotka ovat naurettavan halpoja verrattuna suomeen) ja mentiin taas Sin-klubille. Ilmeisesti torstai on uusi perjantai sillä paikka oli TÄYNNÄ paikallisia. Ilman suurempia kommervenkkejä siirryttiin porukalla Bushwackersiin eli loppuyön klubille.

Sekin saatana oli täynnä porukkaa. Sisään päästiin vielä aika kivuttomasti mutta baaritiski ja tanssilattia olivat molemmat ahdettu täyteen. Kuten myös röökipaikka ja terassi ja käytännössä jokainen soppi.

No, jorailtiin aikamme ja riivasin brittipoikia jotka yrittivät suht' epätoivoisesti iskeä suomityttöjä. Ja lopulta päätettiin lähteä osalla porukkaa kampukselle. Ei napannut leikkiä isoveljeä tänään joten karkasin Subwayhin ja siitä Jonin, Hannan ja Heidin kanssa kampukselle. Taksikuski oli mahdottoman mukava ja jakoi käyntikorttinsa meille kaikille.

Ja nyt totean että olen wevy wevy dwunk ja ysiltä pitäis olla jossain sport-infossa. Toivottavasti juostaan Cooperin testi. Olo on mitä parhain sitä varten. *huoh* Ei vanha taida jaksaa enää, ehkä pakko levätä jotta jaksaa tuon pian alkavan Freshers Weekin eli fuksiaisviikon.

Hyvää yötä, käsille työtä!

2 kommenttia:

antti kirjoitti...

Tärkeintä, että nesteytys on kunnossa! :)

Oletko muuten jo laskenut kuinka monta blogimerkintää sinulle tulee, jos kirjoitat kolmen vuoden ajan jokaisena lukukauden päivänä jotain? Mietit tätä vaan siksi, että nyt kun otsikot ovat vielä muotoa "Viides päivä" niin jossain vaiheessa ne sitten alkavat olla jo hiukan massiivisempia, kuten "Kahdeksassadasyhdeksäskymmeneskahdeksas päivä". Tuossa on kyllä jotain kierolla tavalla mahtavaa ja ainakin sitä voi esitellä suomenkielen erikoisuutena paikallisille, kun tuo päivä koittaa.

Kristo Karvinen kirjoitti...

En ole laskenut mutta joo, tulee todella koomisia otsikoita ennen pitkää...