Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 8. syyskuuta 2008

Toisen päivän ilta

No syntyihän sitä elämää. Skipattiin Jonin kanssa "life with different cultures" luento koska oltiin laiskoja. Ihmeteltiin miksei asuntolassa ole ketään. No, hetken päästä Pianotyttö, Emmi ja Noora saapuivat paikalle ihmettelemään samaa asiaa. Päätettiin porukalla ottaa tilanne haltuun suomalaiskansalliseen tyyliin, eli ryhdyttiin ryyppäämään. Kaksi tuntia myöhemmin 98% suomalaisista oli mystisesti löytänyt tiensä Flat 24:een eli bilepäämajaamme.

Eli ilta oli oikein hauska ja onnistunut. Näin toisena iltana ei ollut enää tietoakaan vaivautuneista hiljaisista hetkistä - osittain siksi että porukka oli enemmän kännissä. Ehkä. Ehkäpä!

Jokatapauksessa oli ratkiriemukasta. Paljastin synkän menneisyyteni samalla, eikä se herättänyt edes kovin suurta kiinnostusta muussa porukassa. Oi aikoja, oi tapoja.

Hiljakseen jengi väheni ja näin kellon lyödessä 01:30 paikallista aikaa, siirryin makkariin läppärin kera (jota käytettiin musiikin kuunteluun tupakeittiössä) ja päätin päivittää blogia pikaisesti ennen nukkumaan menoa.

Eroja Suomen ja Englannin välillä:

1) Liikenne väärällä puolella katua
2) WC-pöntöt matalemmalla
3) Lavuaareissa kaksi hanaa, toinen kylmälle ja toinen kuumalle vedelle. Joudut vaihtamaan käsiä hanojen alla ripeään tahtiin saavuttaaksesi optimaalisen veden lämpötilan
4) Suihkussa hanaa alaspäin kääntämällä saa suihkun päälle
5) Energian säästölampuista ei kukaan ole kuullutkaan
6) Ruokien ravintosisältö on ilmoitettu uskomattomalla tarkkuudella
7) Keittiössä ei ole kuivauskaappia
8) Sähköpistorasiat ovat käsittämättömiä kolmiopiikkejä
9) Kaikissa pistorasioissa on erikseen ON/OFF-kytkin
10) Liikennemerkkejä eri tilanteisiin on valtavasti enemmän, suurin osa turhia
11) Jaardit, tuumat, jalat ja paunat ovat epätieteellisiä ja hölmöjä mittayksiköitä. Lisäksi tähän mennessä tuntuu siltä että brittien mielestä jaardi=metri tai sitten kaikki arvioivat etäisyydet pahasti alakanttiin.

Siinäpä taas hieman epämääräistä ajattelua. Hyvää yötä, käsille työtä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

äääh! Ompas jännittävää! Muista että sun pitää kirjoittaa sit joka päivä tänne. :) Ja muista kanssa että ne muutkin opiskelijat saattaa lukea tätä joten tarkkavaisuutta peliin ;)

Antti kirjoitti...

Kansa haluaa sirkushuveja eli jatka samaan malliin vaan. Kaikki toilailut mielellään nimien kanssa ehdottomasti julkisuuteen!

En ole ikinä ymmärtänyt, miten sivistysvaltiossa käsien peseminen sopivan lämpöisen veden alla voi olla niin vaikeaa. Kaksi hanaa kylmälle ja kuumalle on vielä ihan ymmärrettävää mutta miksi hanat kannattaa sijoittaa altaan vastakkaisille puolille? En tajua?