Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 8. syyskuuta 2008

Toinen päivä

Dodih, toinen päivä Worcesterissa lähti räväkästi käyntiin kun heräsin epämääräisestä painajaiseseta 6:45. Herätyskello olisi soinut vasta kahdeksalta. Totesin että ei oikeastaan enää nukuta joten shortsit jalkaan ja baanalle. Hölkkäsin pääportin kautta kadulle ja ajattelin kiertää sivuportille ja sen kautta takaisin kotia. No, puolivälissä matkaa käännyin väärälle kadulle, päätyen lopulta pikkuisille pihakujille ihmisten ihmeteltäväksi. Suuntavaisto oli jo komeasti sekaisin joten päätin palata omia jälkiä pitkin takaisin. Huiman hölkän pituudeksi tuli varmaan kilometri.

No, suihkun jälkeen (jossa en saanut kylmää vettä!) vaatteet niskaan ja pihalle ihmettelemään. Kampus alue vaikutti aamun valossa paljon mukavammalta kuin edellisenä iltana. Jonikin tuli pihalle joten lähdettiin yhdessä Receptioniin tekemään ilmoitusta rikkinäisestä suihkin ovesta ja pimeästä käytävälampusta.

Ysin jälkeen kaikki ulkomaalaiset, uudet opiskelijat kerääntyivät Worcester Roomiin jossa International Team toivotti meidät tervetulleeksi ja saimme ensimmäisen sekä viimeisen ilmaisen aamiaisen (pekoni+tomaatti hodareita tai juusto+tomaatti hodareita sekä vesimelonia).
Kuuntelimme kolmisen tuntia luentoja, myös koulun rehtorilta eli Vice-Chancellorilta. Aamupäivä huipentui opastettuun kierto"ajeluun" ympäri kampusta. Yllättävän paljon tiloja on ahdettu melko pienellä alueelle.

Ja prlk, kuntosali ei olekaan ilmainen vaan maksaa 50£ per lukuvuosi. On se kortti kai silti ostettava jos tässä rantakuntoon aiotaan ikinä päästä. Muutoinkin olen huomannut että lähes kaikki on kalliimpaa kuin Suomessa. Paitsi alkoholi baarissa. Se on lähes naurettavan halpaa - melkein kaikki juomat ovat alle kolme euroa. Sain myös kuulla että lähin uimahalli on juna-aseman takana. Pitää käydä katsastamassa paikka.

Ei ollut nälkä lounasaikaan joten viisi meitä suomalaisia lähti etsimään Home Basea ja PC Worldia. Käännyttiin heti alussa väärään suuntaan joten päädyimme kävelemään iloisen, ehkä viiden kilometrin lenkin kun ei ensin tajuttu eikä sitten uskottu että ollaan hakoteillä. No, lopulta paikka löytyi ja sain vihdoin adapterin ja kunnon pyyhkeen. Jeps, sillä läppärin mukana tullut britti-kaapeli ei toiminutkaan ja "pyyhepussi" jonka otin Suomesta mukaan sisälsikin kaksi käsipyyhettä. No, kyllä nekin tulevat tarpeeseen.

Pikainen tankkaus McDonald'sissa. Big Tasty maistuu ihan samalta kuin miltä muistelin sen Suomessa maistuneen. Kävelymatka takaisin koululle oli huomattavan lyhyt verrattuna menomatkaan. Visiitti Co-opissa ja nyt kannoin jopa ihan elintarvikkeita alkoholin lisäksi kampukselle. Brittieineksissä muutoin on äärimmäisen tarkka ravintosisältö joka on ihan tuotteen kannessa helposti luettavissa. Jopa leipäpusseissa. Sietäisi olla Suomessakin.

Nyt olen sitten naputellut konetta pari tuntia. Lukenut mailit ja webbisarjikset ja Facebookin. Ja päivittänyt tämän blogin.

Tämän illan suunnitelmissa ei ole ihmeempiä tosin ehkä kokoonnutaan taas Suomi-porukalla - jos vaikka saataisiin muitakin kansainvälisiä mukaan.

Ei kommentteja: