Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

lauantai 13. syyskuuta 2008

Seitsemäs päivä

Jopas jopas. Sain kerrankin nukkua rauhassa. Eilisiltana tuli juotua Divessä vain muutama siideri joten aamulla ei ollut edes krapulaa. Menin pihalle tupakalle ja ihmettelemään hässäkkää jonka yksi taloon muuttava britti sai aikaan. Tavaraa oli poikarukalla aivan helvetisti.

Ei hemmetti, mä sammun nyt. Kirjoitan loput kun herään sunnuntaina.

Dodih, meni maanantaille asti.

Eli, päätettiin sitten porukalla lähteä kaupungille leikkimään turisteja. Käveltiin katedraalille, joka on jostain 1400-luvun alkupuolelta. Siellä oli sopivasti avointen ovien -päivä, joten pääsimme tutustumaan myös katakombeihin ja kellotorniin. Torni olikin kokemus, kellotettiin että ylös meni kesti 6 minuuttia. Portaikko vielä kapeni huolestuttavasti loppua kohden, jopa minulla ottivat hartiat kiinni seiniin.

Ylhäällä oli onneksi erinomaiset näkymät. Worcester ei olekaan ihan niin pieni kaupunki kuin mitä aluksi luuli. Ja metsää on yllättävänkin paljon ympärillä.

Käytiin vähän shoppailemassa ja syömässä kinkkimestassa, jossa buffetin valinnanvaraa oli ehkä kuusi kertaa enemmän kuin yleensä syömässä. Oli ähky. Paluumatkalla huomattiin kuinka paljon tulva oli laskenut. Arvioitiin että veden korkeus oli pahimmillaan ollut ainakin neljä metriä normaalia ylempänä. Onneksi koulu on kukkulalla.

Illalla keitottiin sitten taas kämpillä, koska se nyt on Bilepäämaja. Mukana oli Coit ja James, tyttöjen uusia kämppiksiä. Coitin aksentti oli niin hieno ettei saanut mitään selvää kun se puhui. James oli pullaposkinen 18-vee jolle nousi viina hyvin päähän. Loppuillasta raukka vain hymyili onnellisena ja ihmetteli meidän juttuja.

Theo vei meidät kahteen uuteen baariin, Mars Club oli jälkimmäinen - auki aamu kuuteen asti. Kyllä me jo kolmelta lähdettiin ja Efen Chicken, Burger, Kebab & Pizza Housen kautta kämpille. Hengailtiin vielä kampuksella ennenkuin lopulta menin nukkumaan, todnäk liian myöhään.

Ei kommentteja: