Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 22. syyskuuta 2008

Neljästoista päivä

Lauantai. Fresher's Ball. Fuksiaisviikko lähenee loppuaan. Koulu alkaa toden teolla kohta.

Ja mitä meikäläinen tekee?

Lukee nettisarjiksia melkein koko päivän.

En ostanut 12£ lippua tanssiaisiin koska puku ei ehtinyt ajoissa Suomesta tänne. No, myöhemmin sain kuulla etteivät bileet kovin kummoiset olleetkaan.

Pahus, olisi pitänyt kirjoittaa tämä heti lauantaina, koska nyt en oikein muista mitä tapahtui. Tai sitten ei tapahtunut mitään kovin kummoista.

Brittikämppikset olivat lähteneet viikonlopuksi kotiin, Jennyä lukuunottamatta, joten oltiin Jonin kanssa kaikessa rauhassa. Jenny on kikkarapäinen blondi, cheerleader ja oikein söpö. Melko tempperamenttinen kylläkin. Ja paikalliset pojat juoksee sen ikkunan alla öisin. Eli täydellinen kämppis.

Toinen paikallinen tyttö on Sarah. Myöskin blondi, tosin suorat hiukset. Sarah on vähän vanhempi, 25 tai jotain sinnepäin. Selkeästi rauhallisempi tapaus. En ole ehtinyt tutustua tarkemmin.

Sitten pojat. James ja Ben ovat molemmat 18-vuotiaita, kotoisin lähialueelta ja puheliaita. Eli mekkala on melkoinen, molemmilla kun on paljon kavereita täällä. Ben muistuttaa huolestuttavan paljon kaimaansa eli vanhinta kummipoikaani. Molemmat ihan ystävällisiä ja kohteliaita.

Siinäpä se.

1 kommentti:

chefy kirjoitti...

hey, kerros Benille terveisii!