Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Neljäs päivä

Heräsin sitten 0843. Kännykkä oli huutanut kahdeksasta asti. Pikainen hampipesu, vaatteet niskaan ja pää kolmantena jalkana Career Centerin infoon. Kapula oli melkoinen, takana ~4 tunnin yöunet. No, infossa neuvottiin kuinka hakea National Insurance Numberia jota tarvitsee laillisesti töissä käyntiin.

Puolen tunnin tauko, ehdin syödä kinkku&juusto piirakan ja sitten Language Centerin infotilaisuuteen, joka huipentui kokeeseen. 60 "täytä viiva oikealla sanalla" kysymystä ja 250 sanan essee eli yhtäkuin tasokoe. Samalla muuten päätin että alan opiskella japania. Jokatapauksessa, olin nopeasti valmis joten pääsin takaisin omaan mökkiin tekemään välikuolemaa. Joka on hyvä asia, etten ole niin krapulainen kun klo 14 on poliisin Laki Ja Sinä -luento.

Tuukka uhkaili eilen illalla että tänään roudataan porukka jollekin klubille tanssimaan. Pitää kerätä voimaa...

Päivitys 16:30

Jooh, tunnin nokoset teki terää. Poliisi ei päässytkään paikalle, joten palasin kämpille ja Jonin kanssa siivottii eiliset jäljet. Allekirjoittanut jopa tiskasi. Nerokasta kun täällä ei ymmärretä astiankuivauskaapin päälle. Pestyt ja huuhdellut astiat pitää laittaa muoviseen ritilä-lootaan joka sitten seisoo tiskialtaan päällä. Tai vaihtoehtoisesti kuivaisi pyyhkellä mutta moista ei ole vielä hankittu.

Polkupyöräkauppiaskin ilmaantui kampukselle mutta halvin pyörä maksoi 70£. No thanks. Keräilin lisää puhelinnumeroita porukalta. Seitsemältä alkaa vaihto-oppilasinfo, jonka jälkeen mennään porukalla The Diveen, joka on kampuksen baari. Sattumalta se myös avataan tänään.

Testasin myös einesruokia - Co-opin perunamuhennos jauhelihalla ja ruskealla kastikkeella maistuu yllättäen pitkälti samalta kuin Saarioisten vastaava. Banaani jälkiruuaksi ja taas mennään.

1 kommentti:

Antti kirjoitti...

Kaikenmaailman luennoilla teitä vaivataan ja ihan käy sääliksi, kun ei ehdi edes krapulaansa potemaan. Toivottavasti sinulla on vielä antamani läksiäiskortti tallella, jos ahdistus oikein iskee... ;)