Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 11. syyskuuta 2008

Neljäs ilta

Wuuhuu. Olipas villi ilta.

Mentiin kasin maissa Diveen joka on kampuksen opiskelijabaari. Paikalla oli muutamia alkuasukkaita katsomassa futista mutta suomalaiset täyttivät yläkerran melko tehokkaasti. Strongbow muuten maistuu paremmalta täällä kuin Suomessa. Hassu juttu.

Kymmenen aikoihin Tuukka ja Theo tilasivat pari tilataksia paikalle ja matka jatkui Sin-klubille Worcesterin keskustaan. Paikka oli todella hieno mutta lähes autio ja se meni kiinnikin jo yhdeltätoista. No, saimme leimat käteen jolla pääsimme ilmaiseksi sisään seuraavaan paikkaan. Nimeä en juuri nyt muista. Aika perusklubi, tosin tanssilattia oli kohtuullisen tilava. Tosin porukkaakaan ei hirveästi ollut. Tuukka kertoi että yleensä paikka on niin täynnä että ahdistaa. Eli kun brittiopiskelijat saapuvat, klubbailu saattaa jäädä. Ehkä hyväkin sillä poltin about 30 puntaa illan aikana.

Suomitytöt olivat suuressa suosiossa brittipoikien keskuudessa ja me suomipojat saatiinkin muutamia kateellisia/myrkyllisiä katseita mutta sen vakavampaa ei sattunut. Kaikilla oli hauskaa. Romanssiakin oli ilmassa, tosin ei meikäläisellä koska pääsin nopeasti isoveljen rooliin. No, ainakin tuli tanssittua kunnon hiki päälle.

Baarimaijan mielestä valkovenäläinen tarkoittaa Bacardia whiskylasin pohjalle parin sentin verran "and that's that". Veloittikin vielä yli kaksi puntaa moisesta. No, enpä tilaa toiste. Tosin Tuukka tarkensi että baarimaijat tekevät drinksuja suhteellisen mielivaltaisesti - joissan baareissa saa oikein, toisissa eteensa saa randomilla jotain. Hyvä tietää.

Miesten vessassa oli pöytä täynnä hajusteita ja yön timo jakamassa käsipyyhkeitä. Kun heitin punnan tarjottimelle, kaveri suihkutti vielä kunnon parfyymit kaulalle ja haaroväliin. Jos en olisi nähnyt paikallisten tekevän samaa, olisin saattanut saada kohtauksen. No, maassa maan tavalla joten kerrankin mun farkkujen vetskari tuoksui hyvältä.

Paikka meni kiinni kolmen aikoihin. Hitaita ei soitettu, niiden tilalla tuli pari jotain Eppu Normaalin brittivastinebiisiä joissa kaikki lauloivat mukana. Valomerkki tuli viisi minuuttia ennen sulkemista. Keräsin iloisen laumamme kasaan ja Theo (vanhempi suomalaisopiskelija) opasti meidät Efen Chicken, Pizza, Burger & Kebab Houseen, jossa kolme karvakouraa teki mahtavat mätöt. Söin ½ paunan beef burgerin ja kyllä lähti nälkä. Taksimatka takaisin kampukselle maksoi vain 1,50 puntaa - kyllä tilataksit ovat luojan lykky.

Ei kommentteja: