Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

tiistai 16. syyskuuta 2008

Kymmenes päivä

Joo, eilisestä. Tramps oli/on järjettömän sokkeloinen ja ruuhkainen paikka. Olen monta kertaa valittanut Suomessa huonoista baaritiskeistä mutta tää Tramps vei kyllä voiton ja kirkkaasti. Käytin myös melkein tunnin etsimällä vessaa, jonottamalla ja etsimällä suomipöytää paluumatkalla. Joo, lähdettiin Noran kanssa kotia, otettiin burgerit matkalla ja se oli siinä.


TIISTAI! Ei koulua mutta heräsin brittipoikien älämölöön. Hampipesu, letti jonoon ja pihalle hakemaan aamupalaa. Palasin kokiksen ja kolmioleivän kera takaisin kämpille jossa myrtsi siivooja ja Jenny odottivat. Sain haukut koska keittiö oli paskainen. Joo, terve. Jos koko kämppä lähtee bailaamaan illalla, niin turha odottaa että yhdeltätoistä on keittiö putsiskleen. No, en ruvennut väittämään vastaan, koska se olisi ollut hieman turhaa siinä tilanteessa, vaan ryhdyin keräämään roskia. Vein roskat ja menin opinto-ohjaajan luokse. Sain moduulit järjestykseen ja lukujärjestyskin näyttää järkevältä. Palasin kämpille jossa Jonni oli jo, joten kannettiin pullot sekä tölkit pois - ja meitsi tiskas! Ihmeiden ihme!

Loppupäivä menikin läppärin edessä homehtuessa, tosin kävin Student Fairissa rekisteröimässä itseni paikalliselle lääkärille.

Illalla oli sitten "baijerilaiset olutfestarit" joten sinnehän oli pakko päästä. Se olikin sitten pelkkää myötähäpeää. Toivottavasti yksikään saksalainen opiskelija ei ollut paikalla. No, semihauskaa oli.

Turisin paikallisen misukan kanssa joka myös lukee historiaa joten yhteistä puheenaihetta oli. Mutta koska olen herrasmies, ilta päättyi neidon saattamiseen omaan kämppäänsä - kortsupaketit ovat vieläkin avaamatta, prlk.

Onneksi huomennakaan/tänäänkään ei ole koulua, joten voi nukkua niin pitkään kuin kämppikset antavat.

Hyvää yötä, käsille työtä!

2 kommenttia:

antti kirjoitti...

Kuinka monta kurssia sinulla oikein on syksyllä? Tuntuu ainakin lukujärjestys olevan ihan suhteellisen kevyt...

Kristo Karvinen kirjoitti...

Neljä mulla on mutta ei koulu ole vielä alkanut koska on Freshers Week.