Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 22. syyskuuta 2008

Kuudestoista päivä

22.09.2008

Lukuvuosi alkaa varsinaisesti tänään.

Tosin minulla ei tietenkään ollut luentoja. Mikä oli vain hyvä asia.

Heräsin puolen päivän aikoihin kun Nora tuli valittamaan flunssaa ja arkeologian järkyttävää kirjalistaa. Päätin olla ovela ja tarkastaa koulun netistä jos hissan ja politiikan kirjat olisivat siellä jotta voin hakea ne kirjastosta jo ennen ensimmäistä luentoa. Olihan ne, joten shortsit jalkaan ja menoksi.

Kirjasto oli taas elämys. Ei nimittäin ihan pieni olekaan. Kolme kirjaa piti etsiä. Löysin yhden ja lainasin sen. Samalla huomasin että nurkassa oli aidalla eristetty "Restricted Area". No, sinnehän piti heti ängetä. Ja kappas, löysinkin toisen tarpeellisen kirjan. No, lainasin senkin ja laina-aika oli peräti KAKSI TUNTIA JA 45 MINUUTTIA!

Juostiin Arlan ja Jonin kanssa Costcuttersiin ostoksille, koska illalla ollaan menossa Trampsiin joten piti saada aloittelujuomaa. Paluumatkalla parkkeerasin itseni kirjastoon ja päätin että kyllä vaivaiset sata sivua menee tässä ajassa.

Kirja olikin itseasiassa Handbook Guide hissan opiskelijoille. Eli jokainen luku oli oma kokonaisuutensa, yksi käsitteli luentoja, toinen tenttejä, kolmas gradua ja niin edespäin. Joten homma olikin helppoa - luin vain ne luvut mitkä ovat nyt ajankohtaisia ja palautin kirjan. Loppupeleissä ihan fiksu systeemi, haet kirjan pariksi tunniksi, kertaat luvun tai kaksi mitä tarvitset ja palautat sen.

Palattuani kämpille kokattiin Jonin kanssa kasvispastaa, tälläkertaa Madras-kastikkeella. Fiksummat olisivat ehkä tajunneet nimestä tai mustasta etiketistä jotain mutta eihän me. Ryhdyttiin syömään ja molemmilla suu paloi välittömästi. Kastike oli vähän tomaattia ja sipulia ja aivan saatanasti chiliä. Silmät valuivat vettä ja kokista meni. Onneksi muistin vanhan leipäniksin ja sain sentään syötyä annokseni pois. Jäi muuten viimeiseksi kerraksi kun ostan Madras-kastiketta.

Tatu ja Kari joutuivat tulemaan meille tekemään kanatacojaan koska poikien kämpä uuni on ikivanha ja niin pieni ettei vuoka mahtunut sen sisään.

Illalla on Trampsissä Chav's & Hoodies -bileet. Onneksi noita huppareita on mukana. Alkubileet on meillä, tottakai. Ja huominen luento on vasta klo 14:15.

Toivottavasti en ole tässä kunnossa tänä iltana:


Roosa, Ella ja allekirjoittanut itse, imitoin Nykäsen Mattia selvästi.

YEAH!

Trampsissä oli helvetin hauskaa. Ja saatiin aikaan palohälytys kämpillä.

Suomalaiset kokoontuivat taas meidän keittiöön aloittelemaan. Oli oikein rattoisaa kunnes palohälytys alkoi soimaan. No, porukka kirmasi pihalle, paloauto tuli paikalle ja syykin selvisi:
meidän eteisestä joku oli rikkonut hälyttimen lasin ja aiheuttanut hälytyksen. Alkoi tietysti yleinen syyttely kunnes ihmiset rauhoittuivat ja todettiin että se oli varmaan vahinko tai joku ulkopuolinen.

Hälytyksen jälkeen ei ollut hirmuinen bilefiilis, joten siirryttiin porukalla The Diveen eli kampuksen baariin ja juotiin siellä itsemme mukaviksi. Yhdentoista maissa otettiin taksi ja siirryttiin Trampsiin. Ja ihme&kumma, ei ollut edes ryysistä sisällä.

Tanssia, laulua ja viiniä. Siinä loppuillan ohjelma. Valtavasti oli kauniita naisia jokapuolella, silmät melkein putosivat päästä. Onneksi myös muutama Emmerdale-britti oli paikalla niin tiesi ettei nähnyt unta...

Kebabpaikasta burgerit naamariin, taksi kampukselle ja Afterparty vielä meidän keittiössä. Kaikilla oli hauskaa, suurin osa tanssi kiukulla ja kaikki pääsivät turvallisesti kotiin asti. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ilta.

3 kommenttia:

antti kirjoitti...

Tuo kuva on kyllä ihan legenda. Parasta kuvassa ei ole niinkään se, että sinä ole aivan pihalla vaan se, että neito kuvassa ei ilmiselvästi ymmärrä enää tuon taivallista siitä, mitä sinä yrität hänelle selittää. :)

Kristo Karvinen kirjoitti...

Joo, ei mitään muistikuvaa mitä olen yrittänyt selittää. Jotain todella hienoa varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

Ottaen huomioon suunnan, johon sormesi osoittaa, aivan varmasti jotain suunnattoman tasokasta...

Ritvis