Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

perjantai 12. syyskuuta 2008

Kuudes päivä

Huzzah!

Mikään ei ole ihanampaa kuin herätä imurin ääneen. Hautauduin peiton alle kunnes joku hakkasi ovea sen verran tarmokkaasti että oli pakko nousta ylös. No, Joni se siinä kertoi että siivooja oli varoittanut tarkastuksesta joka kämpässä pidetään tänään ja meidän pitää kantaa pullot&tölkit pois.

Olimme säilöneet kaikki pullot ja tölkit, tavoitteena luoda massiivinen kokoelma mutta nyt sitten päästiin kantamaan niitä kierrätyspisteelle.

Ihana aamu.

No, missattiin sports&activities aamupäivällä mutta kuulemma siellä tanssittiin kyproslaisia kansantanhuja ja pelattiin futista sekä krikettiä. Vähän harmittaa ettei päässyt kokeilemaan krikettiä.

Siivojan kanssa heitettiin hyvää läppää (mahtava mummo!) ja sitten vain mökötettiin omissa huoneissa. Viiden aikoihin havahduin todellisuuteen - ulkovaatteet päälle ja menoksi, sillä 17.30 lähti bussi kohti Lidliä ja Tescoa.

No, bussi oli reilusti myöhässä mutta päästiin kuitenkin Jonin kanssa shoppailemaan. Lidli oli tismalleen samanlainen kuin Suomessa, paitsi viinahylly oli huvittava lisä.

Tesco on paikallinen Citymarket/Prisma-ketju. Kauppa oli valtava ja valinnanvaraa paljon.

Ostokset:

Lidl:

Chesse Ploughmans
White Pepper
Paprika Powder
Black Pepper
KormaCurrySauce
Medium Curry Sauce
Cooked ham
Tuna Steaks Br.
Tuna Steaks Br.
Ravioli bolognese
Iceberg Lettuce
Salad Tomatoes
TOTAL: 9.29£

Tesco:
Embassy No.1 @2
Sprite
Sprite
Products
T Stron Cider
Diet Coke 2LTR
Sourz Apple
Yeo Valley Yoghurt
W/Meal BRD
Frozen Pizza
Cheese Slices
Tomato Ketchup
Pasta Twists
TOTAL: 37.68

Joo, no toi lista ei välttämättä avaudu hirveästi. Mutta olihan kokemus. Ja tällä ruoka/juomamäärällä kyllä pärjää reilusti. Varsinkin kun Pasta Twists oli kolmen kilon paketti.
Ilmeisesti koulu on järjestänyt jatkossakin kerran viikossa bussikyydin Lidliin ja Tescoon. Jos joka toinen viikko käy siellä, niin saa ostettua kuivamuonat huokealla, sillä molemmat paikat ovat halvempia kuin tuo Co-op lähikauppa.

Istuttiin sitten iltaa Divessä ja kyllä huomasi porukasta että ollaan bailattu monta päivää putkeen. Suurin osa jengistä oli hyvinkin vaisuja. Ja kun huomasin että käteinen loppui (eikä Divessä käy kortti) päätin tulla mökille takaisin. Jos vaikka kerrankin pääsisi nukkumaan ennen puoltayötä. Edessä on kuitenkin kahdeksan bileiltaa, kunnes lopultakin varsinainen koulu alkaa.

Meinasi unohtua - huomenna tai viimeistään sunnuntaina saapuvat brittikämppiksemme. Pitäisi tulla yksi poika ja kolme tyttöä mutta varmuutta asiasta ei ole. Jokatapauksessa, toivottavasti ovat hyviä tyyppejä. Ja tuovat lisää astioita! Meillä ei ole edes paistinpannua eikä ole Jonin kanssa ostettu kun toivotaan että alkuasukkaat tuovat mukanaan. No joo, yhdessä tyttöjen kämpässä ei ole edes mikroa joten huonomminkin asiat voisivat olla.

Eikä meillä ole edes kokolattiamattoa kylppäreissä... :)

Ei kommentteja: