Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

perjantai 19. syyskuuta 2008

Kolmastoista päivä

HUUUOH.

Politiikan esipuhe ja workshoppi. Vieressäni istuneilla tytöillä oli varmaan mukavaa kun hönkäilin vanhaa viinaa ilmoille.

No, autoin Neeshaa muuttamaan, söin kolmioleivän ja turin Jonin, Karin ja Matiaksen kanssa pihalla.

Olo oli mitä mainioin joten hengailin läppärin kanssa, lueskellen nettisarjiksia. Nora, Mari ja Emmi tulivat käymään juuri ennen toogabileitten alkua. Tytöt olivat oikein panostaneet lakanoihinsa. Lähtivät Jonin kanssa bileisiin, allekirjoittanut ilmoitti jättävänsä väliin.

No, eihän siitä mitään tullut kun puoli kympin aikoihin Nora tuli hakemaan mua: "paskat bileet ilman Kristoa!" Joten oli pakko lähteä. Divessä oli siis Toogakaraokebileet. Hiukan mahtavaa. Jorasin kaikkien kanssa mutta en päässyt laulamaan, tosin lavalle oli melko paha ruuhka. Mutta kun pääsee sämpylään pihviksi kahden tytön väliin, ei sovi valittaa.

Ja AfterParty oli 24:ssa, tottakai. Enimmäkseen suomalaisia, Jonin kanssa leikittiin portsareita ja pidettiin huolta ettei ylimääräisiä ängennyt sisään. Läppä oli jo melko levotonta mutta tunti jaksettiin vielä riehua.

Ja nyt lopultakin unten maille.

2 kommenttia:

antti kirjoitti...

Kuvaako tämä kolmannentoista päivän kertomus sinun opiskeluaikaasi kuinka hyvin - tekstiä on noin parikymmentä riviä, joista kahdella on mitään tekemistä itse opiskelun kanssa. Eli karkeasta 10% varsinaista opiskelua ja 90% aivan jotain muuta ;)

Ben kirjoitti...

SYöt kohta pelkkää riisia, kun sun rahat loppuun :p Oikee meininki silti, toi on semmosta opiskelua mitä itsekkin kyllä kaipais :)