Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

tiistai 9. syyskuuta 2008

Kolmas päivä

Smirnoffista johtuen kolmantena päivänä ei tullut tehtyä aamulenkkiä. Suihkusta tuli edelleen kuumaa vettä. Taivaalta tuli kylmää vettä sitten vähän reilummin. Ei taida tulva laskeutua vielä vähään aikaan.

Jengi raahautui Worcester Roomiin Banking Fairia varten. Kolme pankkia esittäytyi - NatWest, Lloyd's ja joku kolmas. Valitsin Lloyd'sin Classic-tilin koska siitä ei mene kuukausimaksuja. Sain T-paidan koska olin ensimmäisten joukossa. Suurin osa suomalaisista valitsi Lloyd'sin, muitten pankkien virkailijoiden harmiksi. Tilin avaaminen ei ollutkaan ihan simppeliä, turhan paljon byrokratiaa siinäkin.

Äsken tapasin siivoojamme. Äksy vanha täti. Rakastuin heti. Tomera täti ilmoitti heti kättelyssä että "I'm strict and won't stand for foolery over here!" Mahtavaa. Rouva lupasi hoitaa meille astianpesuainetta ja tiskiharjan. Päästään siis vihdoinkin Jonin kanssa hommiin.

Banking Fair jatkuu klo 1300 asti eli mulla on tässä vapaata. Porukka suunnitteli kauppareissua, pitää liittyä joukkoon iloiseen, ainakin alkoholia tarvitaan lisää kun kerran International Inductment viikolla ei iltaisin muuta tekemistä ole. Tai sitten voisi olla absolutisti. Yeah, right!

Iltapäivällä on kirjaston esittely, asuntolainfo ja joku tervetuloa-juhla jonka ovat järjestäneet ne opiskelijat jotka tulivat kuukausi sitten tänne opettelemaan kieltä. Onneksi pakkasin taskumatin mukaan, taidan vähän terästää boolia...

Päivitys 16:57 paikallista aikaa.

Käytiin kaupungilla. Sain taskukellon korjattua (5£) ja söin kinkku-salaatti-tomaatti sämpylän (1.99£). Jatkuva kävely alkaa tuntua jalkapohjissa kun noi tyylikkäät sämpylät eivät todellakaan ole hyvät kävelykengät pidemmän päälle. Kirjasto ja ATK-palvelut -esittely oli tehokkaan lyhyt, vain 25 minuuttia. Suomalaiset hieman meinasivat torkahdella, auditorian tuolit kun olivat erittäin pehmoisia. Sen jälkeen oli asuntolainfo jossa itse meinasin simahtaa kun täti selittää unettavalla äänellä itsestään selvyyksiä. Samalla selvisi että koko kampus on savuton alue. No, kahdesti olen morjestanut vartijaa rööki huulessa ja vastaus on vain ollut: "Raight mate". Joka on slangia ja tarkoittaa "Are you alright, mate?" Eikä itseasiassa ole edes kysymys vaan vain toteamus.

Poissaollessamme siivoojatäti oli tehnyt uskomattoman palveluksen - rouva oli tiskannut kaikki astit yms, kuivannut myös ja laittanut paikoilleen ja lopuksi jättänyt pesuaineen ja pesusienen! Täytyy ostaa pullo punkkua ja ruusu kaupanpäälle kiitokseksi. Tosin oli todennäköisesti ensimmäinen ja viimeinen kerta mutta silti.

Kohta koeponnistan kylpyammeen ja seiskalta alkaa ne pirskeet. Bilepäämajassa on jatkot ja juhlakalu on tietysti synttärisankari itse. Ja jos Joel lukee tätä, niin tarvitsen sitä pukua lauantaina 20.päivä eli pistäs se mutsilla oleva pussi postiin mahdollisimman pian, kiitos!

4 kommenttia:

Antti kirjoitti...

Kuulen kuinka maksasi huutaa Suomeen saakka... ;)

Huoleton opiskelijaelämä on kyllä kokolailla kadehdittavaa.

Toivottavasti siivoojatäti pysyy järjissään teidän kanssa. Veikkaan, että tyhjien pullojen arsenaali ylittää jossain vaiheessa hänen sietokykynsä eikä siihen välttämättä mene kovin pitkään. :)

Jorma kirjoitti...

Antti tulkitsee oikeaoppisesti, Jospa uusi Margaret Thatcher kasvaisi tuosta tädistä Sinulle selkärangaksi. Sitäpaitsi ainakin suomalaiset noviisit tarvitsevat toisenkinlaisen mallin. Woodehousen Jeevestä Sinulla ei ole.

Jorma kirjoitti...

Toistan = väärä nappi.
Pyytää käyttämään toista tiliä.Mitähän sekin tarkoittaa?

Joel kirjoitti...

Se sun jumalattoman iso säkkis on jo päässyt opelin takapenkille. Ikävä kyllä porvoon posti oli tänään (la) kiinni, joten ehkä kusti ottaa sen maanantaina hjoitaakseen.