Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 29. syyskuuta 2008

Kahdeskymmeneskolmas päivä

Rauhallista, rauhallista.
Heräilin jo heti 14:45 aikoihin. Suihku, vaatteet ja soitto Skatielle (eli Sarah). Lähdettiin neljältä etsimään isoa Tescoa. Skatie ei ole täältä kotoisin joten melkoinen seikkailu siitä tulikin. Pelotti niin helvetisti auton takapenkillä. Ei löydetty Tescoa mutta Lidli löytyi joten shopattiin siellä. 44 puntaa paloi mutta nyt on ruokaa taas viikoiksi. Tein tuttavuutta myös Skatien kaverin kanssa joka oli tullut tyttöä morjenstamaan tänne.

Asennettiin Jonin kanssa Hamachit ja testattiin Civ4:sta nopeasti. Voitin 33 minuutissa, tosin karttakin oli Duel eli hyvin pieni. Taktiikka oli vähän epäreilu, hirveä zerg-rushaus hevosmiehillä. Mutta ei se hyvä peli vaan murskavoitto :)

Kohta lähdetään porukalla Trampsiin jossa on joka maanantai opiskelijailta. Viimeksi oli niin hauskaa että uusintaa vain.

Onneksi huomenna on luento vasta 14:15.

YEAH BABY YEAH!

Oli oikein hauskaa taas Trampssissä. Jorasin kaikkien kanssa ja palloilin ympäri areenaa. Aivan mieletön meininki. Pahus, olen niin humalassa ettei kirjoittamisesta meinaa tulla mitään... No, pakko koettaa. Enivei, suurin osa porukasta poistui hyvissä ajoin Trampsistä kampukselle mutta me hardcore-tyypit (eli minä, Heidi, Melinda ja Anna) jäätiin vielä joraamaan. Burgerimestan kautta taksiin ja kotia, jolloin tytöt päättivät että heidän luonaan on jatkot. No sinnehän piti sitten painella. Varmaan puoli tuntia jaksoi ennenkuin oli pakko mennä kotia - mutta sielläkin jauhoin vielä Skatien kanssa pitkään ennenkuin lopulta oli pakko katsoa tosiasioita silmiin ja painua nukkumaan. Eli hyvää yötä!

Ei kommentteja: