Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

lauantai 27. syyskuuta 2008

Kahdeskymmenesensimmäinen päivä

Jehna, ei varmaan ole kenellekään enää yllätys että aamu alkoi kauhealla krapulalla. Pelailin Space Empires V:sta pari tuntia, kävin SU:ssa nostamassa käteistä ja tilattiin Jonin kanssa Pizza Hutista pitsat. Johan olo parani.

Toimin Sarahille makutuomarina, kun se valitsi paitaa veljensä vierailua varten. Totes että "sä olet varmaan nähnyt tissejä ennenkin kun olet ollut naimisissa ja kaikkea" ja ihan suvereenisti vaihtoi paitaa siinä mun edessä. No, sanon vain että hyvä runko ja niin edespäin.

Joo, Sarah toi veljensä ihan kättelemään mua. Näin silmistä että se oli hiukan skeptinen mun suhteen. Ei tullut yllätyksenä, Emmin ja Tiian mutsit ovat kuulemma olleet jo puhelimessa vähän että "mitä semmonen 27-vuotias siellä tekee!?" Onneksi mulla on rajaton luontainen charmi, äkkiäkös äidit hurmataan, varsinkin kun Annan äidin hurmasin jo Helsinki-Vantaalla silloin aikanaan.

Enivei, porukka kerääntyi 24:seen bilettämään. Pelattiin alkuun ristiseiskaa kunnes väkimäärä keskeytti korttipelit. Juoruttiin ja höpötettiin, paikalle tuli mukavasti muitakin kuin vain suomalaisia. Anna innokkaana raahasi mut ja Theon Diveen jossa oli livebändejä tänään. En nyt jaksa kaivaa esiin niiden nimiä mutta aika paskaa oli loppujen lopuksi. Onneksi maksoi vain puolitoista puntaa sisään.

Palattiin takaisin 24:seen jossa Joni oli jäänyt isännäksi ja kas, sain kuulla että joku oli oksentanut vessan lattialle. Siitähän se riemu repesi oikein urakalla. Ei auttanut muu kuin kääriä hihat ja kaivaa moppi esiin ja ruveta luuttuamaan. About puoli tuntia meni mutta vessa kiilsi taas ja Kari lainasi ilmanraikastinta, niin ei enää edes haise pahalta. Toivottavasti tytöt ei huomaa - molemmat nimittäin lähtivät jo alkuillasta yöjalkaan.

Porukka katosi hiljalleen ja bileet kuivuivat kasaan - joten nyt kellon lyödessä yksi aamuyöllä istun päivittämässä blogia. No, aina ei voi voittaa, ei edes jokakerta joten seuraavan kerran on suorastaan pakko mennä paremmin!

Ei kommentteja: