Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

perjantai 26. syyskuuta 2008

Kahdeskymmenes päivä

Ja taas on perjantai.

Heräsin sopivan ajoissa ja kirmasin SU-kauppaan hakemaan kolmioleivän, sitruunavettä ja röökiä. Tallustelin kaikessa rauhassa luokkaan japanintuntia varten. Ihmettelin miksei ketään muita ole paikalla kunnes tajusin että tunti pidetään BB 79 luokassa. Ja meikäläinen seisoo MB 79 luokan edessä. Tuli vähän kiire.

No, japanintunnit olivat hulvattomia. Japani ei oikeastaan vaikuta edes kovin vaikealta - kielioppi on yksinkertainen, ääntäminen hyvin samantapaista kuin suomessa - ainoa vaikeus on aakkoset. Ja siinäkin pääsee helposti alkuun Romanjin, eli "meidän" aakkosten ansiosta.

Hajimemashite, Kristo desu, Doozo yoroshiku!

Ja jatkossa pitää pubissa aina sanoa Kampai! tuon tutun Cheers! :n sijaan.

Japanin jälkeen menin Chrisin juttusille. Vuokrasopimusta ei tietenkään saanut sähköisenä, kun typerä toimistosihteeri oli poistanut ne printtauksen jälkeen. No, kyllä se lähti faksinakin KELAlle. Ja sain taas yhden lomakenivaskan täytettäväksi, tälläkertaa Australiaan lähdön vuoksi. Eli kun ja jos selviydyn ensimmäisestä lukukaudesta kunnialla, täytän laput ja haen vaihto-oppilaspaikkaa Adelaidesta, University of South Australiasta. Jos kaikki menee putkeen niin olen toisesta vuodesta puolet ausseissa ja toisen puoliskon täällä. Yehaa!

Juoruttiin muiden suomalaisten kanssa, keihin törmäsin kotimatkalla ja päätettiin että porukalla otetaan illan karaokebileet haltuun. Varsinkaan kun tälläkertaa ei tarvitse toogaa...

3 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Tarkoittanee 1. lukuvuoden jälkeen. Terästäytymiseksi Australiaa varten voisi olla hyvä pestautua työharjoitteluun japanilaiseen valaanpyyntialukseen eteläiselle jäämerelle. Tietysti terästäytymisen voisi aloittaa jo nyt. Tosin en tiedä, kulkeeko kanaalin tunnelissa myös maitojunia.

antti kirjoitti...

Tai miksei sinne valaanpyyntialukselle voi mennä jo kesätöihin. Veikkaisin, että hyinen etelänmeri taviaikaan antaisi kummasti motivaatiota opintoihin. Ja siinä samalla varmaan oppisi kielen ohella juomaan sakea :)

Joel kirjoitti...

Niin se vuokrasopimus (ja muut tarvittavat liitteet) olisi pitänyt toimittaa aiemmin. Meilaa kopio jatkossa mulle (jos mahd) niin voin heittää kelaan...tarvittaessa