Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

lauantai 27. syyskuuta 2008

Kahdennenkymmenennen päivän ilta

Otsikkohirviö :)

Theo toi joukon toisen vuoden suomalaisia tänne ja höpistiin jonkin aikaa. Puoli ysin maissa ajettiin jengi ulos ja siirryttiin Diveen karaokea varten. No, eipä ollut hyvä idea. Karaoke ei ollutkaan päälavalla vaan baaritiskin vieressä ahtaasti. Ja aivan helvetin kovalla. Siirryttiin isoon saliin, jossa oli viileämpää ja rauhallisempaa. Tosin sitä ennen potkaisin pöytää ja kaikkien tuopit kaatuivat. Heikki, Walter ja minä jouduimme vaihtamaan housut. Olipa taas fiksu olo.

Anna keksi että lähdetään Bushwackersiin joten tilattiin taksi. Kaikki eivät mahtuneet ekaan taksiin joten Tiiu, Tiia ja allekirjoittanut tulimme perässä. Bushwackersin portsari sitten ilmoitti että olen aivan liian "casual" - t-paidassa ja farkkutakissa enkä siten päässyt sisään. Craptastic. Tytöt onneksi päättivät jäädä myös ulkopuolelle joten mentiin naapuriin, Reflex-klubille jossa oli kasari-ilta. Meillä olikin yllättävän hauskaa, varsinkin "Dirty Dancing"-kisan aikana. Ei harmi kyllä voitettu, joku läski brittieukko varasti palkinnon. Joka olisi ollut niinkin hieno kuin elävän kokoinen pahvinen Patrick Swayze -ständi.

Essi pisti viestin että Bushwackersissä oli tylsää, joten lähdettiin ulos ja porukalla takaisin kampukselle. Jatkobileet oli 24:ssa, tottakai. Meno ei kylläkään yltynyt kovinkaan villiksi - Essi meni omaan kämppäänsä nukkumaan heti, Tiia sammui mun petiin ja Walter yritti Annan housuihin, huonolla menestyksellä. Saatoin tytöt koteihinsa ja painuin itsekin pehkuihin.

Pitää testata tuo Reflex vielä uudestaankin, vaikka sinne oli suolainen 5£ sisäänpääsymaksu.

3 kommenttia:

antti kirjoitti...

Vähänkö olisi ollut paheeta saada elävän kokoinen Patrick Swayze kotiin.

Kotona hänet olisi sitten voinut sijoittaa Sauli Niinistön viereen...

chefy kirjoitti...

karffinen ja kalsarit :) Olitsä messissä joskus bohemiassa ku ei päästy sisään kenkien takia?

Kristo Karvinen kirjoitti...

En bohemiasta muista mutta Vantaa hotelliin en kerran päässyt kenkien takia.