Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 15. syyskuuta 2008

Kahdeksas päivä

Sunnuntai valkeni ja samalla vuosituhannen darra. Eli viikon mittaisella bailaamisella ONKIN seurakset, prlk. Tein kuolemaa tiukasti iltapäivään asti. Mikä oli hyvä asia, sillä Ben, James, Jenny ja Sarah saapuivat. Siis brittikämppikset. Molemmat tytöt ovat oikein nättejä eli silmänruokaa on jatkossa ihan kotosalla. Lisäksi Jamesin tyttöystävä hengailee täällä jatkossa paljon.

Katsottiin Noran, Emmin, Jonin, Jonnan ja Heinin kanssa Sormuksen Ritarit ja Kaksi tornia, extended editionit. Eli ~8h tuntia. Porukka väheni illan mittaan, lopulta vain Nora jaksoi tapittaa viimeiset minuutit - itsekin taisin jo torkkua.

Enivei, uudet kämppikset vaikuttavat ihan täyspäisiltä ja toivat paistinpannun! Yay! Paikalliset lähtivät Diveen "Super-Hero Sunday"-bileisiin mutta mä jäin mökille. Fiksu olisi mennyt nukkumaan heti kun leffa loppui, mutta onneksi pysyin hereillä sillä kahden aikaan sisään änkesi edellisvuoden asukkaat. Olivat sitten päättäneet kännipäissään tulla jatkoille vanhaan kämppäänsä. No, rauhalliseen sävyyn toivotin hyvät yöt ja ohjasin heidät ulos. Paukuttivat varmaan viisi minuuttia ulko-ovea ennenkuin luovuttivat.

Kello soimaan ja tutimaan, sillä maanantaina alkaa koulu, vähän niinku siistii.

Jaa niin, otin yhteen palomuurin kanssa. Se kun ei mahdollista mitään kivaa, joten kiersin sen pikku apuohjelmalla mutta enkös vain jäänyt kiinni. Ja netti-karanteeniin. Joten aamulla pitää mennä helpdeskille hattu kourassa ruinaamaan anteeksiantoa.

1 kommentti:

Jorma kirjoitti...

Koe kommentin läpimenon onnistumisesta.